Extrák

Tények/ érdekességek a karakterekről:
 - Emese karaktere egy az egyben én vagyok. Név, jellem, kor, hobbi és kinézet; minden ugyanolyan. Sokan ezt beképzeltségnek tudják be, de valójában én csak így tudok írni. Ha más nevet adnék, vagy megváltoztatnám a korát a karakternek, nem tudnám ennyire sem megfogalmazni az érzéseit, mint most. Az pedig valljuk be tényleg káosz lenne. Arról meg ne is beszéljünk, hogy, ha egy felnőtt nőről kéne írnom valószínűleg nem volna hiteles, mert az agyam elég, hogy is mondjam, talán ez a megfelelő kifejezés: gyermeteg beállítottságú.
- Pataki Bálint külsejét egy buszsofőr ihlette, aki elég csúnyán feldühített az egyik alkalomkor, amikor Kaposvárra utaztam. Jellemét egy- két anime karakter összegyúrásával kapta.
- Barnabás a nevét egy olyan fiúról kapta, akit csak látásból ismerek, de valamiért beleégett az agyamba az arca. (Félreértés ne essék, nem jön be.) A történetben a férfi elvesztette a fiát és húgát, az egykori katona ezért csatlakozik a S.H.I.E.L.D -hez. 
- Loki hónapokig kerestette Emesét Heimdall-al, hogy megnézze biztonságban elért-e az említett barátokhoz, de az őr nem bukkant nyomára. Emiatt Loki a lányt halottnak hitte.

Részek, melyek egy-egy ünnep alkalmából jelennek meg:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése